This website is for sell! For more info contact us
Contact
Autentificare
 
| |
Reclame
Publicitate
Etichete Noi
Reclama ta aici!

Clasament in functie de voturi

LinkPro listeaza siteurile in functie de voturi!

Incepand cu data de 15.05.2008 linkpro a repornit sistemul de voturi, un sistem imbunatatit care va ajuta siteurile listate in directorul linkpro.ro sa beneficieze de cat mai multa popularitate! Acest sistem este momentan in perioada de proba urmand ca pe data de 01.06.2008 sa fie lansata versiunea finala!

Cum se poate vota?
Siteul dumneavostra poate primi voturi doar daca introduceti pe siteul inscris in directorul nostru mini-bannerul catre linkpro.ro sau un simplu link! Bannerul sau linkul catre linkpro pot fi puse in orice pagina sau pe toate paginile in functie de dorinta dumneavostra. Noi va recomandam ca ele sa fie puse cat mai la vedere pentru a putea atrage cat mai multi vizitatori sa dea click pe ele....clikuri care se transforma in voturi!
Datorita sistemului avansat de voturi de care beneficiem, nu avem nevoie de un anumit cod sursa care trebuie inserat in paginile dumneavostra!
Pentru testarea sistemului va rugam sa dati click pe mini-banerul sau pe link-ul catre linkpro.ro care il aveti pe site si apoi sa cititi mesajul afisat pe pagina de aterizare.

La ce ma ajuta?
Cu cat siteul dumneavostra acumuleaza mai multe voturi cu atat el va fi listat pe o pozitie cat mai buna in categoria din care face parte! Fiind listat pe o pozitie cat mai avantajoasa, siteul va primi mai multi vizitatori si posibiliatetea de a-si imbunatatii rankul!
Daca siteul dumneavostra ajunge in topul celor mai votate siteuri, el va fi afisat pe prima pagina(pagina cu cei mai multi vizitatori) a directorului cu link direct!

Cat timp sunt valabile voturile?
Un vizitator poate vota un site odata la 24 de ore!
Toate voturile acumulate sunt valabile 1 luna. Dupa acesta perioada clasamentul siteurilor va fi resetat!
Data noii resetari va fi afisata pe pagina de start a directorului.

Pentru alte nelamuriri privind sistemul de voturi va rugam sa ne contactati!

Echipa LinkPro.ro


Reclama ta aici!